Valuta
RON
 • BGN
 • EUR
 • USD
 • RON
Limbă
Meniu
Profil
Limbă

FEL

Material

TIP

Marime

Culoare

Alege o marime

FACEBOOK

Instagram

Prima pagină PANTOFI DE DAMA PANTOFI DAMA DE ZI CU ZI

PANTOFI DAMA DE ZI CU ZI

Filtre
155 product(s)
«1 2 3 4 5»
Page 1 of 5
«1 2 3 4 5»

În lumea modernă și dinamică, fiecare femeie apreciază un accesoriu fiabil și elegant pentru ziua de zi, ceea ce a inspirat industria modei să dezvolte diferite modele de încălțăminte de damă pentru uz zilnic. Producția acestui tip de încălțăminte se întinde pe întreg globul, dar diversitatea și unicitatea reală se găsesc în principal în Europa, unde alegerea și calitatea sunt de neegalat.

Încălțămintea de damă preferată pentru uz zilnic La ps-pantofi.ro, înțelegem cât de important este ca fiecare femeie să se simtă confortabilă și elegantă în fiecare zi. De aceea am creat o colecție specială de încălțăminte de damă pentru uz zilnic, care combină înaltă calitate cu prețuri accesibile. Ca marcă bulgară de renume, ne mândrim cu produsele noastre realizate din materiale naturale și oferind un confort deosebit.

Colecția noastră include o varietate de modele care să satisfacă orice gust și necesitate:

 • Încălțăminte de damă din piele naturală, care combină durabilitatea cu stilul;
 • Încălțăminte cu șireturi pentru îmbrăcarea ușoară și confort maxim;
 • Modele cu toc mic, ideale pentru plimbări lungi;
 • Încălțăminte de damă pentru uz zilnic cu platformă, oferind înălțime suplimentară și confort.

La ps-pantofi.ro vă oferim posibilitatea de a alege între un stil sport-casual, un aspect complet sport sau o imagine elegantă. Scopul nostru este să vă furnizăm încălțăminte perfectă pentru orice ocazie și fiecare zi a anului. Vizitați site-ul nostru și descoperiți încălțămintea de damă ideală pentru dumneavoastră!

Cum să distingeți pielea naturală de pielea ecologică? La alegerea încălțămintei, este esențial să puteți distinge pielea naturală de cea ecologică pentru a face o alegere informată. La ps-pantofi.ro înțelegem importanța acestei distincții și dorim să vă oferim sfaturi pentru a face această distincție.

 • Aspect și textură: Pielea naturală are de obicei un aspect natural și uniform, cu caracteristicile "pori" ale pielii. Textura este moale și maleabilă. Pielea ecologică poate imita aspectul pielii, dar de obicei stratul său superficial este mai neted și uniform.

 • Simț tactil: Când atingeți pielea naturală, aceasta este de obicei caldă și moale la atingere. Pielea ecologică poate fi mai rece și mai rigidă la atingere.

 • Miros: Pielea naturală are un miros caracteristic plăcut de piele. Pielea ecologică poate avea un miros mai slab sau chimic.

 • Etichete și marcaje: La cumpărarea de la mărci precum ps-pantofi.ro, verificați etichetele și marcajele produsului. Acestea de obicei oferă informații despre materialele folosite în fabricarea încălțămintei.

Cu aceste sfaturi și prin studierea atentă a încălțămintei pe care o alegeți, puteți face o alegere informată și vă puteți bucura de produse de înaltă calitate de la ps-pantofi.ro.

Vezi mai mult

ULTIMELE PRODUSE

MODELE DE CELE MAI VÂNZATE