Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • RON
Език
Меню
Профил
Език

FACEBOOK

 

Instagram

Начало Статии

Статии

Кожата

Кожата "Крейзи Хорс": Здравина и Уникален Характер

Кожата "Крейзи Хорс", известна още като "крейзи кожа", е специфичен тип кожа, която е придобила популярност заради своята издръжливост и визуално привлекателен външен вид, който се променя с течение на времето. Този вид кожа се използва предимно при изработката на обувки, чанти, портфейли и други аксесоари. Нейните характеристики я правят изключително търсена в индустрията за луксозни стоки.

Прочети още →
Цветът Таупе в Обувките: Елегантност и Универсалност

Цветът Таупе в Обувките: Елегантност и Универсалност

Цветът таупе е един от най-универсалните и предпочитани цветове в модния свят, особено когато става въпрос за обувки. Този нежен и изискан цвят привлича със своята универсалност и възможност за комбиниране с различни стилове и цветове. В статията ще разгледаме какво прави таупе толкова специален в дизайна на обувки и как да го интегрираме в нашия гардероб.

Прочети още →
Вътрешна част на обувките или така наречения „Хастар“

Вътрешна част на обувките или така наречения „Хастар“

От каква важност и какво е значението на вътрешната част на обувките

Поради прекия контакт на стъпалото с вътрешната подплата на обувките, качествата на подплатата и нейните свойства са от изключителна важност. Хастарът обгръща стъпалото от всяка страна и функцията му е да поддържа крака сух и с подходяща температура, като в същото време да изпълнява функция за регулиране на влажността вътре в обувката... ако ви е интересно погледнете тази статия

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

НАЙ-НОВИТЕ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ МОДЕЛИ