Валута
BGN
 • BGN
 • EUR
 • USD
 • RON
Език
Меню
Профил
Език

FACEBOOK

 

Instagram

Връщане на Продукт

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН ПРОДУКТ 

 

Как можете да върнете продукти?

 1. Попълнете формуляра за връщане, който сме приложили към пратката Ви. Ако не откривате формуляра, можете да го свалите от тук.
 2. Опаковайте стабилно продуктите за връщане в картонена кутия и приложете попълнения формуляр за връщане.
  Не забравяйте, че върнатите продукти трябва да са в оригиналните им опаковки и с приложените към тях етикети и аксесоари. Те не бива да са употребявани или да са с нарушен търговски вид.
 3. Връщането на закупения продукт при изпращане от куриера е за Ваша сметка.
   
 4. В случай, че връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в обща пратка. Ако продуктите обаче са от различни поръчки, изпратете всеки от тях като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане.

Адресът, до който се изпращат всички наши пратки е следният:

 

Връщане с куриерска фирма СПИДИ:

 Адресът за връщане на закупени стоки от онлайн магазин ПЕЩЕРА СТИЛ е гр. Бургас ж.к. Изгрев бл.140, ет.1, Офис, получател Пещера Стил, телефон на получатя 0878801902. Не пропускайте да приложите формуляр за връщане, който сте получели при доставянето на вашата поръчка. В случай , че нямате формуляр за връщане, можета да го свалите от тук.

Връщане с куриерска фирма ЕКОНТ:

 Адресът за връщане на закупени стоки от онлайн магазин ПЕЩЕРА СТИЛ е гр. Бургас ж.к. Изгрев до офис на Еконт "ИЗГРЕВ", получател Пещера Стил, телефон на получатя 0878801902. Не пропускайте да приложите формуляр за връщане, който сте получели при доставянето на вашата поръчка. В случай , че нямате формуляр за връщане, можета да го свалите от тук: 

Итегли формуляр за въщане тук:

RETURN-FORMULARY.pdf

Закона за защита на потребителите (ЗЗП):

Съгласно чл. 50 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) , потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на 14 работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката. 

Сумите се възстановяват по банкова сметка (IBAN) предоставена от клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Търговеца има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.  При връщане на закупена стока и при отказ на пратката след "преглед и тест" транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.

 

   Чл. 55. (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г., бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) (1) Когато потребителят упражни правото си на отказ от договора от разстояние или от договора извън търговския обект и когато търговецът не е предложил да прибере стоките сам, потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на търговеца или на упълномощено от него лице без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца за решението си да се откаже от договора по чл. 52. Крайният срок се смята за спазен, ако потребителят изпрати или предаде стоките обратно на търговеца преди изтичането на 14-дневния срок.

 

 (2) Потребителят заплаща само преките разходи за връщането на стоките по ал. 1 с изключение на случаите, когато търговецът се е съгласил да ги заплати, или ако търговецът не го е уведомил, че разходите за връщане на стоките се заплащат от потребителя.

 

НАЙ-НОВИТЕ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ МОДЕЛИ