Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • RON
Език
Меню
Профил
Език

FACEBOOK

 

Instagram

Франчайз Пещера Стил

Желаете да започнете собствен бизнес, но не знаете какъв!?

 

Заповядайте в магазини за обувки „Пещера Стил” !!!

 

Кои сме ние?

„Пещера СТИЛ“ е изключително бързо разрастваща марка за обувки на територията на Република България. През годините успяхме да утвърдим репутацията на бранда с качествени продукти, здрава и безупречна изработка и дизайн , който е в крак със световните модни тенденции. По пътищата, които извървяхме, ние успяхме да разработим успешна бизнес стратегия и популяризирахме марката (бранда) „Пещера Стил“ на национално ниво.

 

Какво предлагаме?

Ако желаете да започнете да работите за себе си или да продължавате да се развивате в посока към по добро бъдеще ... Ние от „Пещера Стил“ ви предлагаме възможността да се присъедините към нашето семейство. Ще предоставим добре изградения дългогодишен опит , маркетингови стратегии и отличната комуникация с клиенти, която ще ви осигури по добри продажби и редовни клиенти. Марката (бранда) „Пещера Стил“ е защитена в патентното ведомство на Република България за осъществяването на търговия с обувки. Всеки наш франчайз партньор получава правото да открие свой собствен магазин за извършване на търговска дейност от откритите от нас позиции.

 

Ние предоставяме:

1. Стоки, в които са включени най-актуалните модели съобразени със сезона.

2. НОУ-ХАУ ( Знаещи Как“ ) това е цялостната информация за изграждане и процедури за управление на магазин под търговската марка „Пещера Стил“, описано подробно в Оперативен наръчник изготвен специално и индивидуално за района и мястото на което ще откривате вашият магазин.

3.Старателно ще изготвим модел на продажби, ценообразуване и търговски дизайн съобразен с концепцията на магазини „Пещера Стил“.

4. Специална компютърна програма за регистриране и отчитане на продажбите и складовата наличност.(По не задължително желание от вас срещу допълнително заплащане).

5. Първоначално 2-дневно обучение на Франчайзополучателя (или на назначен от него управител идващ на място и преценящ реалната обстановка Както и допълнително първоначално 2-дневно обучение на останалите служители в новооткрития Магазин, коeто се провеждат на място във вашият магазина.

6. Изготвяне на проект за ремонт и обзавеждане спрямо концепцията и по ефективен начин на работа на новооткрития свой собствен Магазин.

7. Ние сме отдадени към развитието на търговския бранд „Пещера Стил“ и заради това ще се стараем да имате непрекъснати консултации и съвети за повишаване на продажбите.

8. Заедно със вас(ние Франчайзодателя и вие Франчайзополучателя) ще анализираме търговските резултати и ще правим консултации за оптимизирането на операциите на вашия Магазин.

9. Ние от „Пещера Стил“ се грижим за нашите франчайз партньори и ще направим представяне на новооткрития Магазин на официалния интернет сайта на Пещера Стил www.1001obuvki.com (един от най-популярните сайтове в Република България)  и включването му в рекламни кампании на Пещера Стил в популярните социалните мрежи.

 

С какво трябва да разполагате?

  • Първото и най-важното е ЖЕЛАНИЕ и АМБИЦИЯ да искате да се реализирате и развивате.
  • Позитивно отношение към работата и удовлетворение, което ще ви достави.
  • Собствен капитал или възможността за кредитиране на такъв за зареждане и оборудване на магазина ви.
  • Собствен или нает магазин не по-малък от 30 кв.м търговска площ и е препоръчително да има складово помещение.

 

Договора за всеки Франчайз партньор се изготвя индивидуално специално за него спрямо размера на обекта.

 

Екипа на „Пещера Стил“ Ви пожелава успех във всички ваши начинания

 

Телефонен номер за информация : +359876011033

НАЙ-НОВИТЕ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ МОДЕЛИ