Валута
BGN
  • BGN
  • EUR
  • USD
  • RON
Език
Меню
Профил
Език

FACEBOOK

 

Instagram

Мини Франчайз "Пещера Стил - Рафт"

Мини Франчайз „Пещера Стил – Рафт“

(Станете партньор на „Пещера Стил“)

 

Кои сме ние?

„Пещера СТИЛ“ е изключително бързо разрастваща марка за обувки в територията на Република България. През годините успяхме да утвърдим репутацията на бранда с качествени продукти, здрава и безупречна изработка и дизайн , който е в крак със световните модни тенденции. По пътищата, които извървяхме, ние успяхме да разработим успешна бизнес стратегия и популяризирахме марката (бранда) „Пещера Стил“ на национално ниво.

 

Какво представлява „Пещера Стил – Рафт“?

Ако сте търговец и имате магазин или имате фирма, която извършва търговска дейност на територията на Република България и искате да разширите предлаганите от вас продукти, „Пещера СТИЛ“ ви предлага възможността да закупите „Пещера Стил – Рафт“. Това е рекламен рафт на марката (бранда) „Пещера СТИЛ“ със част от гамата модели , които предлагаме. Рафта е с хубав и модерен дизайн,с който ще привлича вниманието на вашите клиенти.  Моделите от гамата на „Пещера СТИЛ“ , могат да бъдат внимателно подбрани от нас , както и вие също можете да ги изберете по ваш избор. Стоката, която получавате е съобразена с последните модни тенденции и ще бъде избрана според сезона. „Рафта“ е от два типа (Дамски рафт за обувки или Мъжки рафт за обувки).

 

Ние предоставяме:

 

  1. „Пещера Стил – Рафт“ –Мъжки или Дамски Рафт за обувки с красив и модерен дизайн.
  2. Стоки ,в които са включени най-актуалните модели за сезона.
  3. По желание може да ценообразуваме вашите модели.
  4. Ние от „Пещера Стил“ се грижим за нашите партньори и ще направим представяне на новозакупения „Пещера Стил - Рафт“ във вашият магазин на официалния интернет сайта на Пещера Стил www.1001obuvki.com (един от най-популярните сайтове в Република България)  и включването му в рекламни кампании на Пещера Стил в популярните социалните мрежи.

 

Екипа на „Пещера Стил“ Ви пожелава успех във всички ваши начинания

 

Телефонен номер за информация : +359876011033

НАЙ-НОВИТЕ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ МОДЕЛИ