Валута
BGN
 • BGN
 • EUR
 • USD
 • RON
Език
Меню
Профил
Език

FACEBOOK

 

Instagram

Вижте всички статии

Кожата "Крейзи Хорс": Здравина и Уникален Характер

Кожата

Произход и Производство

Кожата "Крейзи Хорс" се обработва от волова кожа, като се използват масла и восъци при нейното завършване. Това дава на материала мекота и водоотблъскващи свойства. Характерното за тази кожа е, че когато се надраска или сгъне, цветът й се променя, което добавя уникален и индивидуален характер на всеки един продукт.

Характеристики и Предимства

 1. Издръжливост: Кожата "Крейзи Хорс" е известна със своята изключителна здравина. Тя е устойчива на износване и може да издържи на тежки условия, което я прави идеална за външна употреба.

 2. Визуална привлекателност: С времето, кожата развива патина, естествено "озаряване" и дълбочина на цвета, което е много ценено от любителите на винтидж стил. Тази патина допринася за античния вид на продуктите, правейки всеки артикул уникален.

 3. Мекота и комфорт: Въпреки своята здравина, кожата остава изключително мека на допир, което гарантира комфорт при носене.

Приложения

"Крейзи Хорс" кожата е изключително популярна в изработката на разнообразни аксесоари. Тя се използва за:

 • Обувки: Особено подходяща за ботуши и по-рустик обувки.
 • Чанти и портфейли: Предпочитана заради своята здравина и елегантен винтидж вид.
 • Колани и други кожени аксесоари: Дълготрайността й я прави идеален избор за предмети, които се използват ежедневно.

Грижа за Кожата "Крейзи Хорс"

За да се поддържа възможно най-добре, кожата трябва редовно да се почиства с мека кърпа и да се третира със специални масла и восъци за кожа. Това помага за запазване на водоотблъскващите й свойства и поддържа мекотата и гъвкавостта.

Заключение

Кожата "Крейзи Хорс" притежава специфичен шарм, благодарение на своята способност да "разказва история" чрез видимите промени в текстурата и цвета си с течение на времето. Това я прави предпочитан избор за тези, които ценят качеството и имат вкус към класическата елегантност и стил.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

НАЙ-НОВИТЕ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ МОДЕЛИ